Pappaledig.

Världens första gång jag var pappaledig i måndags. Mycket spännande.

Vi övade på att säga pappa, tyvärr började jag ostrategiskt med bokstaven ‘P’. Sätt en sked gröt till munnen och säg bokstaven p. Haveri! Gröt överallt. Jag såg inte riktigt humorn i det, men det gjorde tydligen Zoie, och det är ju viktigast trots allt. Särskilt med mitt tålamod.

Vi fick en mysig dag med jobbesök och promenad samt en hel del lekande givetvis.

Inte för att vi gått igenom strategin djupare, men vi hade beställt en lekkamrat till henne, och han föddes i måndags. Varmt välkommen till kusin Ebbot, eller baklänges-Tobbe som jag tänker envisas att kalla honom!

De två senaste dagarna har jag tillbringat i SAS varma säten. Inte helt säker på att det är uteslutande ett bra betyg med tanke på min termostat, men men. Igår utställning Stockholm/Uppsala. Och idag Östersund med möten. Det finns egentligen bara en liten hake med detta resande, eller egentligen 4,40. Det är då man får gå upp…

Och eftersom vi tycker om att flytta och allt vad det innebär så har vi ingått förhandlingar med en mäklare. Zlatan ska ju sälja sitt hus, och jag tyckte att där skulle jag kunna bo. Jag och mäklaren är inte helt överrens om priset ännu dock. Mest för att dom inte svarat på mitt erbjudande ännu.

I morgon ser jag fram emot en lång skön dag hemma med massor av film, mys i soffan, god mat och egentid. Nu ska jag ju va pappaledig, så inget av det kommer ju hända, men drömma kan man ju!

Over and out.


One Response to “Pappaledig.”

  • Malin, Henke och Ebbot! Says:

    ja nu ska dem äntligen få träffas!! kanske inte så mycket bus än… men snart =)
    Ebbot hälsar att han inte vill ha några konstiga smeknamn 😉 hehe
    ses imorgon!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/c/7/5/kardell.se/httpd.www/wp-content/themes/elegant-grunge/comments.php on line 120