nov 24 2012

Husljus.

Idag har den årliga uppsättningen av husljusen genomförts. Detta året lite mer avancerat, lite mer strategiskt, men framförallt snyggare. Den snyggaste lampan är den som inte syns, och det var målet. Med de nymålade vita väggarna hoppades jag att enbart reflektionen skulle ge en tillräcklig effekt. Gick rätt bra tror jag. Får se sen när det blir riktigt mörkt.

 


nov 23 2012

Semester.

Från sina föräldrar!

Eftersom jag var på mässa i Tyskland och Jennie på “utbildning” i Sydafrika fick Zoie tillbringa några dagar hos mormor. Lyckligtvis lika uppskatta av de båda. Det blev bad, hästträffande och en massa mys och bus tillsammans med kusinen. (Reseskildringar kommer separat)

Packning av resväska pågår inför Sydafrikaresan. Eventuellt hade Zoie planer på att packa ner sig själv för att följa med.

 

Uppskattar nog inte fullt hästifieringen. Samma sekund Zoie säger “Pappa, jag vill ha en häst!” sker två saker. Jag blir skitnöjd att hon faktiskt pratade i fulla meningar och jag köper en häst och placerar den i mormors kök. Hämnden är ljuv.

 

Efter uppehållet efter andra babysimsterminen var det nog skönt att komma ner i badet igen. Och kul, enligt uppgifter. Bildbeviset är inte helt övertygande.

 

Under den senaste månaden så har vi ju installerat två stora säckar framför tv:n. Skitkul att prassla rundor i. Mysiga att vila i.

 

Morgonfrisyr: Zoie H. Olsson.

 

Och till sist en bild till på Öresundsbron. Flyget hem från Italien på inflygning till Kastrup. Inte helt onöjd med den om jag tvingas erkänna. Anledningen till att jag alltid väljer fönsterplats. Nu får man ju inte ha elektroniska prylar igång under start och landning. Så det hade jag inte. Fast bara lite.