Konstpaus.

Efter exakt en evighet av resande kom vi fram, fick vårt bagage, intygade på heder och samvete att vi inte hade tänkt ta med oss något olagligt in i landet och fick till slut komma in. Klockan är då ca 2.30 på morgonen. Rätt sleten i köttet och trött i bollen. Bara två timmar i en bil framför oss, och på parkeringen stod denna lilla sak och väntade på oss.

20131207-100230.jpg

Efter en gårdag ev enbart återhämtande från Jetlag har vi idag varit mer äventyrslystna och tittade runt i byn och även gjort lite mer shopping/turistande/utsiktande/promenerande.

Belinda, min gamla studiekamrat från när jag pluggade i Bendigo bor numera inte långt därifrån och vi har inhyst oss i en avdelning av hennes lilla hus.

bild 1

bild 2

Zoie sitter i sängen och ritar medan vi packar upp lite och gör oss redo för en andra tur i Clunes, den lilla f.d. guldgrävarstaden vi nu hamnat i. Solglasögonen är på. Jodåsåatte… Så ljust är det här nere.

20131207-100242.jpg

Zoie som haft lite problem med Belindas King Charles Cavalier, Oscar, har gått från att skrika och springa till att nu lugnt men bestämt och uppmanande springa runt med honom i koppel och lugnt dirigera runt honom.

SAMSUNG

Lite senare på eftermiddagen var vi i Dalesford och gick en runda runt sjön. Zoie hade himla kul och njöt av varenda liten pinne och sten hon kunde hitta. Och det var inte direkt så att man fick träningsvärk efter den höga hastigheten, hon kom fram till att stigen var hennes sandlåda och alla andra gjorde bäst i att inte trampa på den…

bild-3

Notera den lilla upptagna tjejen till vänster på panoramabilden.

bild

Vi hann även med en liten lekplats på vägen. Och en utsiktspunkt…SAMSUNG

bild-2