Känslor.

Mycket bra och mycket dåligt idag.
Min i vanliga fall urusla dumbphone HTC blev -otroligt nog utbytt under dess reperationstid till något ännu sämre, I shit you not, SonyEricsson G900. Alla ni som är äldre än 32, alltså lastgammla, kanske sett en sådan någonstans. Dom hävdar att den har touch-screen. Visst har den det, man kan ta på skärmen. Så länge man inteförväntar sigatt nåt ska hända i samma vecka därefter bara… Får väl ge dom en liten poäng att den faktiskt har wifi. Vad man nu ska med det till på en skärm som är sämre upplösning än en Musse Pigg-klocka. Men jag är inte bitter!
Kära HTC, allt är förlåtet. Jag lovar att inte “tappa” dig när du tappar samtalen eller helt enkelt bara startar om dig, mest för att du tycker det var lämpligt då jag motvilligt tänkte använda dig.

Från lågt till högt. Högt upp på önkelistan låg en XC70! Precis en sån fick jag beställt idag. Nästan. Fast inte alls. Blev en Passat istället. Lagom mycket lull-lull, (2 kryss kvar på utrustningslistan, annars allt) man vill ju inte verka så angelägen!

Leverans lagom till våren är här om allt går som det ska. Det där med leveransdatum är tydligen lite mellan tummen och pekfingret. Tyvärr tumme och pekfinger på olika personer som kan va väldigt långt ifrån varandra.

Julen kommer ju som bekant snart, och eftersom vi för andra året i rad sagt att vi inte skulle ha gran i detta huset, så åkte jag och handlade gran idag. På order hemmifrån. För andra året i rad. Ser ett mönster här. Suck.

Klädd och fin, dock saknas julstjärnan. Eftersom den måste färgkoordineras med övriga pryttlar i granen, så blir det till att köpa ny i år. Tydligen viktigt. Trippelsuck!

Det där lilla odjuret som tydligen ska bo här ett tag framöver verkar det som, har förmågan att testa ens tålamod. På riktigt. Jag har ett fantastiskt tålamod. Det är så fantastiskt kort att det knappt är sant. Men vissa andra som i normala fallhar ett betydligt längre tålamod och som älskar att påpeka mitt korta har även nått sin gräns nu. Inte alls roligt. Fast bara lite.

Hon har inte alls förstått konceptet med att sova. Utmanande en bra dag. Sjukt jobbigt precis alla dagar… Men hon är iaf betydligt mer reaktiv till omgivningen och kan le om man tvingar henne lite. Fortfarande dock så att hon måste åka omkring på armen för att vara nöjd.

Himla unge. Fast rätt söt ändå!